Sherbime

1 (17)Aktiviteti jone eshte i hapur edhe ne fushen e transportit nderkombetar dhe kombetar tokesor,detar dhe ajror.
Ne ju sigurojme transportin e mallit tuaj me kondinjer nga cdo destinacion  perms partnereve tane ne te gjithe boten.

Respektojme cdo orar dhe afat kohor te vendosur nga ju. Cdo moment duke kerkuar t’ju ndihmojme sa me shume ne biznesin tuaj per te arritur majat. Jemi nje alet i aktivitetit tuaj per t’ju ofruar me te miren.

Ne ju ofrojme magazinimin doganor per mallrat tuaj ne Magazinen doganore REDAM A18 qe ndodhet 0,7km larg Portit te Durresit.Me nje siperfaqe rreth 10.000 m2 magazine dhe shesh doganor mundesojme magazinimin te cdo lloj malli dhe mjeti nen regjim doganor duke  ndihmuar biznesin tuaj ne pagesat doganore atehere kur ju keni nevoje per sasine e mallit qe ju nevojitet si dhe eksportimin e mallit direkt nga magazina pa qene e nevojshme te paguhen detyrime doganore.

Cdo moment jemi ne krahun tuaj dhe te kudondodhur qe t’ju shkurtojme te gjitha detyrimet qe mund te keni. Shpejtesia sot eshte para dhe koha eshte pasuri. Ne jemi ketu per t’ju ofruar gjithcka qe ju kerkoni cdo moment qe kerkoni prej nesh nje sherbim te caktuar.