Rreth Nesh

1 (19)Prej vitesh mundohemi te ofrojme sherbimet me te mira per ju dhe te gjithe klientet qe kerkojne sherbime profesionale.

Firma  REDAM sh.p.k. eshte themeluar ne vitin 1994 duke i ofruar tregut vendas dhe te huaj nje sherbim konkurues dhe bashkohor ne saj te nje impenjimi dhe perkushtimi te pashtershem. Me nje staf te perkushtuar ndaj zbatimin e detyrave dhe pergjegjesive me perpikmeri ne plotesojme cdo standart dhe vizion te klienteve tane.

Stafi yne eshte i perbere nga Agjent doganore,Jurist,Ekonomist,Specialist logjistike,shofer,magazinjer,kan treguar nivel ne rritje professional dhe teknik. Gjithmone te gatshem per t’ju ofruar ekspertizen e tyre ne cdo moment qe kerkohet.

 Fal nje eksperience shumevjecare ne jemi ne gjendje te ofrojme asistence komplete cdo subjekti tregtar qe duhet te prezantoj mallrat e saj ne Doganat Shqiptare.