Ne jemi me te miret per t'u kujdesur per klientet tane

REDAM ka vite ne tregun shqiptar duke ofruar sherbime dogane dhe eksperiencen me te mire per cdo klient.

Rreth Redam Shpk

Te gatshem per ju cdo moment.

Prej vitesh mundohemi te ofrojme sherbimet me te mira per ju dhe te gjithe klientet qe kerkojne sherbime profesionale.Firma REDAM sh.p.k. eshte themeluar ne vitin 1994 duke i ofruar tregut vendas dhe te huaj …

 Me shume

Redam Shpk

Pse te zgjidhni Redam ?

  • Sherbime te shpejta
  • Profesionalizem dhe devotshmeri
  • Shpejtesi dhe perpikmeri
 Me shume

Na kontaktoni per informacione te metejshme

Jemi cdo moment ne gatishmeri per ju per t'ju ofruar me te miren per kompanine tuaj. Redam Shpk ofron seriozistetin, shpejtesine dhe perpikmerine qe ju gjithmone keni kerkuar.